Vacature Frezer Fulltime

We zoeken een maker met precisie! Projecten voor particulieren én zakelijke klanten worden op maat gemaakt. Het hele proces wordt van de eerste tekening tot aan de montage volledig bij ons in behandeling genomen, daar zijn we trots op! Om dit te kunnen blijven doen hebben we van iedere stap in het proces collega’s nodig om hun expertise in te zetten.

Jouw rol

Om mooi werk te kunnen leveren, staat er een groot en modern machinepark tot je beschikking. Daarin vind je alles dat je nodig hebt en werk je als CNC frezer zowel zelfstandig als in teamverband aan kwalitatief hoogwaardige interieurbouwprojecten. Je gaat aan de slag met de zaaglijsten voor de projecten en bedient zelfstandig de CNC frees. Alles wat we produceren is uniek en vraagt om uitstekende vakkennis en vakvaardigheden. Mocht je deze vakkennis nog niet hebben, dan willen we je die graag leren.

Wat mag je verwachten?

Je wordt onderdeel van een fijn team van vakspecialisten. Elke project is uniek, dat brengt je elke dag weer iets nieuws. We werken zeer nauw samen om resultaten te bereiken. Als jij flexibel bent, zijn wij dat ook! Uiteraard belonen we je marktconform. De cao voor de meubelindustrie en meubileringsbedrijven is van toepassing. Jouw profiel Je hebt een passie voor hout en meubilair; Ervaring met een CNC gestuurde machine is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk; Je werkt fijn samen met collega’s; Je bent enthousiast; Als iets niet meteen lukt, onderzoek je hoe het wel kan; Je werkt geordend, schoon en veilig.

Wie zijn wij

Bij Van Venrooij Interieurbouw zijn we één groot team. Een team van enthousiaste interieurbouwers dat elke dag met elkaar aan het werk is om de allerbeste kwaliteit te leveren. In onze werkplaats voelt iedereen zich thuis, en we zijn er ook voor elkaar als we aan het werk zijn bij een klant. Want hoe exclusief ons werk ook is, en op welke bijzondere plekken het ons soms ook brengt: we staan nog steeds met onze voeten stevig op de Brabantse grond!

Direct solliciteren

Ben jij die maker met gevoel voor precisie? Werk jij graag met goede machines en mooie materialen? Dan kunnen we niet wachten om jou te ontmoeten. Stuur je CV en motivatie naar bram@vanvenrooij-interieurbouw.nl of bel voor meer info naar Mike van den Dries, voorman, via 06 21 62 47 48.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.