Vakmensen in interieurbouw

Van Venrooij Interieurbouw is gevestigd in het Brabantse Loon op Zand, nabij Tilburg. Aan de tekentafels worden de interieurwensen van onze opdrachtgevers, veelal interieurarchitecten, uitgewerkt. In ons bedrijf heerst de welbekende Brabantse vriendelijke sfeer, maar waar iedereen zich bewust is van onze opdracht.

We staan voor de hoogste kwaliteit in interieurbouw. Er wordt gezocht naar de beste technieken en de slimste oplossingen. Het is een plek waar dagelijks geƫxperimenteerd wordt om onze interieurs nog mooier, unieker en exclusiever te kunnen maken en we zijn bereid om de lat steeds iets hoger te leggen.

In de werkplaats gaan onze vakmensen aan de slag om de droominterieurs te realiseren. Het leveren van de hoogste kwaliteit vraagt om flexibiliteit van onze medewerkers, want het proces is niet vaststaand. Tussen de tekentafel en het eindresultaat zitten nog vele stappen, en tot op het laatste moment kunnen aanpassingen noodzakelijk zijn. Wij stoppen niet bij een prima resultaat, maar gaan een stap verder. En nog een stap, tot het helemaal perfect is.

Een op maat gemaakt interieur voor fijnproevers

Onze klanten zijn fijnproevers, mensen die op zoek zijn naar het allermooiste en meest exclusieve, op maat gemaakte interieur. Zij hebben een droom, en wij gaan de uitdaging aan om deze te realiseren. Ons werk is complex, maar we gaan tot het uiterste om elke interieurwens te kunnen vervullen.

Samen met onze opdrachtgevers gaan we op zoek naar de energie van het onbekende en realiseren we een droominterieur. We werken elke interieurwens met zorg en oog voor detail uit. Of het nu gaat om een compleet project of alleen een enkel meubelstuk: ons werk ademt de luxe, de eigen stijl en het woondesign waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn.