Er gaat niets boven de geur van vers zaagsel, denk je als je ’s ochtend de werkplaats binnenkomt. Gewone mensen zien een stuk hout; jij ziet de vormen die je eruit kunt halen. De onderdelen die jij maakt, zijn de basis voor de luxe maatwerk interieurs waar Van Venrooij bekend om staat.

Uit het juiste hout gesneden
Als mensen ons vragen wat we bij Van Venrooij maken, dan is het antwoord simpel: alles wat onze klanten kunnen bedenken. Standaard productiewerk of voorspelbare oplossingen kom je in onze werkplaats niet tegen. Alles wat we maken is 100% maatwerk.
Als machinaal medewerker werk je aan grote interieurbouwprojecten. Flinke klussen om jouw tanden – en onze machines – in te zetten. Soms doe je je werk alleen, soms met collega’s. Allebei gaat je goed af.

Onze machines de baas
In ons uitgebreide en moderne machinepark ben jij de machines de baas. Snij- frees en zaagapparaten zet je veilig naar je hand. En ook met de CNC-programma’s kun je erg goed uit de voeten. Moet je iets doen wat je nog niet eerder hebt gedaan? Geen probleem. We leren het je graag. Want nieuwe dingen ontdekken is voor ons als makers van maatwerk dagelijkse kost.
Gelukkig ligt jouw lat ook hoog. Jij snapt dat elk onderdeel perfect moet zijn. En dat dat alleen kan als je veilig en schoon werkt. Is er een probleem? Dan houd jij je hoofd koel en trek je aan de bel. Zie je werk liggen dat gedaan moet worden? Dan ben jij niet het type dat afwacht. Je houdt van aanpakken. Net als wij.

Jouw profiel
• Je hebt een passie voor hout en meubilair;
• Je hebt een opleiding als meubelmaker of interieurbouwer afgerond;
• Je wilt blijven leren;
• Je kunt overweg met computers;
• Je werkt fijn samen met collega’s;
• Je bent enthousiast en ondernemend;
• Als iets niet meteen lukt, onderzoek je hoe het wel kan;
• Je werkt geordend, schoon en veilig, ook als het druk is;
• Je hebt een rijbewijs B.

Dit krijg je van ons terug
We maken luxe interieurs, maar dat betekent niet dat we stijfjes zijn. Of deftig of formeel. Juist niet. Van Venrooij staat bekend als een werkplaats waar de sfeer uitstekend is. We zijn een nuchter Brabants bedrijf dat veel waarde hecht aan teamwork. We helpen elkaar graag vooruit. Als het even kan dan eindigen we de week dan ook graag met een gezellige borrel. En een paar keer per jaar pakken we nog wat extra uit om onze teamprestaties flink te vieren.

Direct solliciteren
Ben jij die aanpakker die onze prachtige machines de baas is? Werk jij graag met de mooiste materialen en wil je jouw steentje bijdragen aan exclusieve interieurs die alle verwachtingen overtreffen? Dan kunnen we niet wachten om jou te ontmoeten.

Solliciteer snel op deze vacature door jouw C.V. en motivatie te mailen naar Alde Verhoeven, P&O-adviseur (personeelszaken@vanvenrooij-interieurbouw.nl). Liever even bellen of wil je meer weten? Bel dan met onze bedrijfsleider Bram (van Kuijk): 0416-365505.

OVERIGE INFORMATIE
• De CAO voor meubelindustrie en meubileringsbedrijven is bij ons van toepassing.
• Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.