Als een kind in een snoepwinkel. Zo voelt het als jij onze werkplaats binnenloopt, elke dag weer. Omringd met de beste gereedschappen, mooie materialen en fijne collega’s bouw jij meubels en interieurs van topkwaliteit. Dat doe je van A tot Z. Vanwege jouw vakmanschap komen klanten naar Van Venrooij toe. Want die gaan voor het beste. Net als jij. 

Een maker met precisie

Als mensen ons vragen wat we bij Van Venrooij Interieurbouw maken, dan is het antwoord simpel: alles wat onze klanten maar bedenken. Standaard productiewerk of voorspelbare oplossingen kom je in onze werkplaats niet tegen. Alles is 100% maatwerk. Samen met je collega’s ben jij de maker die ideeën van een tekening omtovert in interieurs die de verwachting van onze klanten overtreffen. Daarvoor stel je hoge eisen aan jezelf. Standje automatische piloot of half-werk is aan jou niet besteed. Als jij iets doet, doe je het goed. 

Jouw rol:

Om mooi werk te kunnen leveren, staat er een groot en modern machinepark tot je beschikking. Daarin vind je alles dat je nodig hebt en werk je als machine operator zowel zelfstandig als in teamverband aan kwalitatief hoogwaardige interieurbouwprojecten. Je gaat aan de slag met de zaaglijsten voor de projecten en bedient zelfstandig de automatische zaagmachine of andere machines uit ons machinepark. Alles wat we produceren is uniek en vraagt om uitstekende vakkennis en vakvaardigheden. 

Wat mag je verwachten?

Je wordt onderdeel van een ondernemend team van vakspecialisten. Elke project is uniek, dat brengt je elke dag weer iets nieuws. We werken zeer nauw samen om resultaten te bereiken. Als jij flexibel bent, zijn wij dat ook! Uiteraard belonen we je marktconform. De cao voor de meubelindustrie en meubileringsbedrijven is van toepassing.

Jouw profiel

  • Je hebt een passie voor hout en meubilair;
  • Een afgeronde opleiding als machine operator is een pré;
  • Je kan overweg met computersoftware;
  • Je hebt 5+ jaar ervaring als machine operator/machinaal medewerker;
  • Je bent erop gebrand om te blijven leren;
  • Je werkt fijn samen met collega’s;
  • Je bent enthousiast en ondernemend;
  • Als iets niet meteen lukt, onderzoek je hoe het wel kan;
  • Je werkt geordend, schoon en veilig, ook als het druk is.

Wie zijn wij

Bij Van Venrooij Interieurbouw zijn we één groot team. Een team van enthousiaste interieurbouwers dat elke dag met elkaar aan het werk is om de allerbeste kwaliteit te leveren. We houden elkaar scherp en spreken elkaar ook makkelijk aan als het nog beter kan. Dat is bij ons heel gewoon. Maar een flinke dosis nuchterheid, sfeer en gezelligheid vinden we ook belangrijk. In onze werkplaats voelt iedereen zich thuis, en we zijn er ook voor elkaar als we aan het werk zijn bij een klant. Want hoe exclusief ons werk ook is, en op welke bijzondere plekken het ons soms ook brengt: we staan nog steeds met onze voeten stevig op de Brabantse grond!  

Direct solliciteren

Ben jij die maker met gevoel voor precisie? Werk jij graag met goede machines en mooie materialen? En ben jij pas blij als de klant echt blij is? Dan kunnen we niet wachten om jou te ontmoeten.

Stuur je CV en motivatie naar personeelszaken@vanvenrooij-interieurbouw.nl of bel voor meer info naar Mike van den Dries, voorman, via 06 21 62 47 48.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.