Terwijl je werkt op bijzondere en verrassende locaties ben jij degene die onze klanten blij maakt met fraaie maatwerk interieurs. Dubbel plezier dus, als buitendienst monteur bij Van Venrooij Interieurbouw.

Wie zijn wij

Als mensen ons vragen wat we bij Van Venrooij maken, dan is het antwoord simpel: alles wat onze klanten maar bedenken. Standaard productiewerk of voorspelbare oplossingen kom je in onze werkplaats niet tegen. Alles is 100% maatwerk. 

Als buitendienst monteur heb jij de mooie taak om alle bloed, zweet en tranen die wij als team in onze interieurs steken, te plaatsen op locatie. Daarmee ben je het visitekaartje van ons bedrijf. En dat is prachtig werk om te doen. Want wanneer jij een maatwerk interieur samenbrengt op de plek waarvoor het bedoeld is, dan leidt dat altijd tot blije gezichten en vrolijke klanten. En daar word je zelf ook vrolijk van.

Jouw rol

Als buitendienst monteur werk je op bijzondere en verrassende locaties. Overal waar je komt breng je de zorg en aandacht die wij in onze interieurs steken over op onze klanten. Dat gaat je goed af. Je bent vriendelijk en servicegericht en maakt makkelijk contact met mensen. Dat helpt jou enorm in je werk. Maar je maakt projecten vooral succesvol door uit te blinken in vakkennis en -vaardigheden.

Hierdoor kun je supersnel schakelen wanneer situaties anders lopen dan je had verwacht, want dat gebeurt nogal eens. Zoals het woord ‘maatwerk’ al zegt: geen situatie is hetzelfde. Maar dat is voor jou geen enkel probleem. In stressvolle situaties blijf jij rustig en flexibel. En je geniet ervan om samen met je collega’s slimme oplossingen te bedenken voor elke uitdaging die voor je voeten valt.

Jouw profiel

  • Je hebt ervaring in montage en interieurbouw;
  • Je bent flexibel en raakt gemotiveerd in uitdagende situaties;
  • Mensen noemen jou een ‘echte aanpakker’;
  • Je bent graag onderweg en vind het niet erg om soms wat later thuis te zijn;
  • Je bent leergierig en enthousiast;
  • Je werkt fijn samen met collega’s en maakt makkelijk contact met klanten;
  • Als iets niet meteen lukt, onderzoek je hoe het wel kan;
  • Je werkt geordend, schoon en veilig, ook als het druk is;
  • Je bent positief en opgewekt;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Dit krijg je van ons terug

Bij Van Venrooij Interieurbouw zijn we één groot team. Een team van enthousiaste interieurbouwers dat elke dag met elkaar aan het werk is om de allerbeste kwaliteit te leveren. We houden elkaar scherp en spreken elkaar ook makkelijk aan als het nog beter kan. Dat is bij ons heel gewoon. Maar een flinke dosis nuchterheid, sfeer en gezelligheid vinden we ook belangrijk. In onze werkplaats voelt iedereen zich thuis, en we zijn er ook voor elkaar als we aan het werk zijn bij een klant. Want hoe exclusief ons werk ook is, en op welke bijzondere plekken het ons soms ook brengt: we staan nog steeds met onze voeten stevig op de Brabantse grond!  

Uiteraard belonen we jou marktconform. De cao voor de meubelindustrie en meubileringsbedrijven is van toepassing.

Direct solliciteren

Ben jij die echte aanpakker die graag op de weg is? En ben jij pas blij als de klant echt blij is? Dan kunnen we niet wachten om jou te ontmoeten.

Solliciteer snel op deze vacature door jouw C.V. en motivatie te mailen naar Alde Verhoeven, P&O-adviseur (personeelszaken@vanvenrooij-interieurbouw.nl). Liever even bellen of wil je meer weten? Bel dan met de voorman in de werkplaats Mike van den Dries via 06 21 62 47 48.