Ons nieuwe pand is bijna af! En om die netjes te houden zijn we op zoek naar versterking in de schoonmaak. Zowel de showroom als de werkplekken willen we graag schoon houden. Om onze klanten te ontvangen, maar vooral om ervoor te zorgen dat onze collega’s op een fijne en schone werkplek kunnen werken. 

Daarom zijn we op zoek naar een interieurverzorgster (m/v) voor 2x 4 uur per week.

Jouw rol

Als mensen ons vragen wat we bij Van Venrooij Interieurbouw maken, dan is het antwoord simpel: alles wat onze klanten maar bedenken. Alles is maatwerk. Dat geldt voor het interieur wat we maken, maar ook voor jouw rol in de schoonmaak. Je gaat aan de slag met stofzuigen, dweilen, het schoonmaken van het sanitair, bureaus etc. En alles wat jij ziet dat er moet gebeuren, je neemt hierin je verantwoordelijkheid. Dit doe je zelfstandig of in samenwerking met je collega interieurverzorgster. 

Jouw profiel

  • Je bent beschikbaar voor 2x 4 uur in de week;
  • Je bent flexibel om wat meer te werken mocht dat nodig zijn;
  • Je werkt fijn samen met collega’s;
  • Je bent enthousiast en ondernemend;
  • Als iets niet meteen lukt, onderzoek je hoe het wel kan;
  • Je werkt geordend, schoon en veilig, ook als het druk is.

Dit krijg je van ons terug

Bij Van Venrooij Interieurbouw zijn we één groot team. Een team van enthousiaste interieurbouwers dat elke dag met elkaar aan het werk is om de allerbeste kwaliteit te leveren. We houden elkaar scherp en spreken elkaar ook makkelijk aan als het nog beter kan. Dat is bij ons heel gewoon. Maar een flinke dosis nuchterheid, sfeer en gezelligheid vinden we ook belangrijk. In onze werkplaats voelt iedereen zich thuis, en we zijn er ook voor elkaar als we aan het werk zijn bij een klant. Want hoe exclusief ons werk ook is, en op welke bijzondere plekken het ons soms ook brengt: we staan nog steeds met onze voeten stevig op de Brabantse grond! Uiteraard belonen we je marktconform. De cao voor de meubelindustrie en meubileringsbedrijven is van toepassing.

Direct solliciteren

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar personeelszaken@vanvenrooij-interieurbouw.nl of bel voor meer info naar Bram van Kuijk, bedrijfsleider: 0416-365505.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.